Een bijzondere herdenking wederom dit jaar. Weer zonder een groot publiek en met alleen maar de bestuursleden van de Stichting en een paar mensen die, op gepaste afstand, wilden herdenken bij de gedenksteen van Régis.

Dit jaar was het Vliegend Museum Seppe van plan om de Fly By te doen om 20:02 uur. Helaas gooide het slecht weer roet in het eten en moest deze worden geannuleerd. Jammer, maar veiligheid gaat boven alles.

Gezien de bloemen en plantjes bij de gedenksteen waren er al groot aantal mensen langs geweest vandaag. Ook bij het opbouwen voor de herdenking kwamen er een aantal mensen voorbij die toch nog even naar de gedenksteen wilden komen.

Om 19:58 uur klonk The Last Post vanuit de speakerbox, twee minuten stilte en daarna de volksliederen. De bloemen en kransen werden gelegd door mij en het bestuur van de Stichting.

En een Last Post uit een speakerbox klinkt toch anders dan live. Dus Joyce heeft de Last Post ook live gespeeld en ons hiervan een filmpje opgestuurd. Dus deze deel ik graag.

De kransen waren van de Stichting Régis Deleuze, Gemeente Heuvelrug en een bloemstuk van de Gemeente Bunnik. Verder was er in de ochtend ook door de scouts van Luchtvaartgroep Zeist een mooi bloemstuk neergelegd.

Bedankt iedereen die op de bijzondere herdenkingsdag toch langs zijn gekomen bij de gedenksteen en wij zien elkaar weer volgend jaar!